Instagram
Facebook
Nazaj na spisek storitev

Masaža

Je metoda, ki je ena izmed najbolj naravnih metod zdravljenja ter ohranjanja zdravja. Masaža je bila že zelo cenjena pri Starih Grkih ter Rimljanih. Klasična masaža se prvič pojavi v 19. stoletju in se poimenuje švedska masaža, po švedskem zdravniku in profesorju Lingu. V zdravstvu pa se klasična masaža uporablja kot dopolnilna terapija osnovnim terapijam, pnajveč pri zdravljenju bolečine in pretočnih motenj, v preventivi pa za zmanjševanje stresa ter ohranjanje zdravja.

S klasično masažo dosežemo telesno in duševno sprostitev. Klasična masaža ugodno vpliva na splošno počutje, pospešuje delovanje krvnega in limfnega obtoka, pozitivno vpliva na splošno psihofizično stanje. Masaža je odličen pripomoček pri hujšanju in odpravi celulita, odpravlja stres in napetost mišic, mišicam povrne moč. Prav tako masaža izboljšuje izmenjavo prehrambenih snovi in kisika v celicah, zmanjšuje glavobole, vrtoglavice, bolečine v hrbtu, bolečine v križu, bolečine v sklepih, sprošča in pomirja.

Izbirate lahko med:

Klasična masaža

Strojna masaža (izbira se lahko med 4 programi, odvisno od obremenjenosti telesa):

Elektrode se lahko namestijo po celem telesu (zgornji udi, spodnji udi, hrbtenične in hrbtne mišice, trebušne mišice...)

Klasična masaža zajema masažne tehnike gladenja, gnetenja, vtiranja, udarjanja in tresenja. Strojna masaža pa se izvaja s profesionalnimi pripomočki, ki stimulirajo telo in boleče predele.

Perron Rigot, Zoya, Kozmetika Afrodita, Trosani, Sothys