Instagram
Facebook
Nazaj na spisek storitev

Oblikovanje telesa

Ultrazvok - kdaj izbrati ultrazvok?

Ultrazvočna terapija deluje na principu razbijanja celulitnih kepic z vtiranjem anticelulitne kreme. Z ultrazvokom neposredno vplivamo na nakopičen celulit. Ultrazvok poveča mobilnost tekočin, ki zastajajo med tkivi in izboljšuje prepustnost. Razdrobi prisotne odvečne snovi in olajša njihovo odstranitev iz telesa.

Elektrostimulator - kdaj izbrati elektrostimulator?

Električnimi tokovi vplivajo na živčevje, ki povzroči krčenje mišic podobno kot pri telesni aktivnosti. Ker mišica za krčenje izrablja tudi maščobo, ta metoda zmanjšuje maščobno tkivo, izboljša tonus kože in lepo definira stimulirane mišice.

Limfna drenaža

Zaradi slabe prekrvavitve pogosto pride do zastoja v limfnem obtoku, s tem pa ustvarja občutek bolečine in teže v nogah, ter pogojuje nastanek celulita, zaradi zadrževanja toksinov. Ravno tako povzroča otekline, bolečine ter spremembo barve kože. S pomočjo tega programa se limfa drenira proti srcu tako, da te tegobe izginejo. Že po prvi terapiji se doseže učinek lahkih nog in otekline se bistveno zmanjšajo.

Body wrapping - kdaj izbrati body wrapping?

Je izjemno učinkovita metoda zmanjševanja podkožnih maščobnih blazinic in telesnega obsega. S terapijami tudi izboljšamo celulitno stanje, pojavljanje strij in izgled kože. Rezultati so vidni že po prvi obravnavi. Postopek hkrati odpravlja glavne vzroke nastanka celulita, zmanjšuje njegovo pojavnost ter dolgoročno preprečuje nastanek novega celulita. Z uporabo naravnih učinkovin lahko preoblikujemo telo, koži povrnemo elastičnost in čvrstost ter dosežemo privlačen in negovan videz telesa.

Cimetova terapija

Terapija predstavlja odlično rešitev za boj proti celulitu in za pomoč pri oblikovanju telesa. Pospešuje celično izmenjavo snovi v podkožnem tkivu, aktivira limfni sistem, pospešuje odvajanje vode in toksinov iz podkožnega tkiva ter s termičnim učinkom krepi izgorevanje maščob. Vsebuje kompleks alfa-hidroksi kislin ter izvlečke alg, bršljana in limone. Nepogrešljiva sta še eterično olje cimeta in črni poper, ki izrazito pospešita prekrvavitev kože in s tem povzročita želeno hiperemijo, globinsko nahranitev kože.

Cekropija terapija

Je terapija s cekropijo in grenivko, namenjena intenzivnemu razgrajevanju maščob in izločanju odpadnih produktov iz kože ter podkožnega tkiva. Bogatijo jo eterična olja grenivke, ciprese, geranije in brina ter izvlečki cekropije in bršljana. Tretma izboljšuje elastičnost kože ter z močnim učinkom lipolize pospešuje razgradnjo maščob in vpliva na dolgoročno zmanjšanje telesnega obsega.

Perron Rigot, Zoya, Kozmetika Afrodita, Trosani, Sothys