Oblikovanje telesa

VAKUUM – kdaj izbrati vakuum? NAPETA, LEPŠA KOŽA Z VAKUMOM

Vakuum se uporablja za aktiviranje limfe, izpust odvečne maščobe in odpadkov iz telesa, kar se hkrati pozna na napenjanju mišic. Načelo vakuumskega sesanja je, da je tonus mišic v nasprotni smeri za doseg anti-geocentričnega sesalnega učinka, nato se masira različno povezovalno tkivo za optimizacijo mikrocirkulacije podkožja, ki vzpodbuja povratni tok krvi. Naredi lahko kolagen in elastična vlakna iz kožnih celic do 1,3 bolj visoke kot običajno, deluje na človeško podkožno plast maščobe z gnetenjem, stiskanjem, masažo za čiščenje meridiane, izboljša kroženje krvi, okrepi lipolizo, odžene edem, spodbuja mikro-masažo globoke presnove, pospeši metabolizem kože s čimer doseže, da maščobne celice in ostala umazanija odtečejo skozi limfno drenažo. Ta postopek lahko izboljša celulit in naredi bolj napeto, lepšo kožo.

KAVITACIJA – kdaj izbrati kavitacijo? ZMANJŠEVANJE OBSEGA S KAVITACIJO

Kadar nizka gostota in šibka molekularna vez krepijo maščobne celice, ki so stimulirane z ionskim valom hitre vibracije, bodo celice ustvarile učinek ločitve, ki bo spremenil njihovo maščobo in tako ustvaril številne mikro mehurčke. Maščobne celice pod konstantnim pritiskom počijo, proste maščobne kisline pa se izločijo skozi jetra, limfni sistem in druga sredstva. Super plazma val z nizko frekvenčno vibracijo lahko zmanjša učinkovitost maščobe. Ionski val vibracije bo imel močan učinek, pride pa v izmenično pozitivni in negativni pritisk v vsakem vibracijskem ciklusu. Membrana maščobnih celic trpi zaradi različnih notranjih in zunanjih pritiskov, ko doseže limit svoje tolerance poči. Zaradi tega se maščoba spremeni v tekočino in se izloči skozi metabolizem, kar zmanjša število maščobnih celic in doseže najboljši učinek manjšanja maščobe. Pride torej do razpoka maščobe – ločevanje maščobe – hujšanja. Ta postopek odpravlja celulit, izgled pomarančne in luknjaste kože, zateguje kožo ter izboljša samo elastičnost kože. Rezultati so od 1 do 4 cm zmanjšanje obsega po tretmaju.

RADIOFREKVENCA – kdaj izbrati RF?TOPLJENJE KOŽNE MAŠČOBE Z ŠESTPOLARNO RADIOFREKVENCO Z LIPOLASERJEM

Multipolarni krožni RF sistem generira kolumno distribucijo toplote v podkožno tkivo, ki lahko popolnoma sprosti trigliceride v maščobnih celicah. Triglicerid se razpoči v maščobne kisline in glicerol z lipazo, nato pa se izloči skozi metabolizem. Le posebej močni inteligentni sistemi lahko prepoznajo funkcijo pozicioniranja maščobnih celic, ter kvantitativnega izpusta trigliceridov, za dosego učinka izgube teže in oblikovanja telesa. Ta postopek oblikuje telo, omogoča drenažo toksina ter ustvarja tesno in nežno kožo. Učinki terapije so dolgotrajni.

Ultrazvok – kdaj izbrati ultrazvok?

 • odprava celulita
 • oblikovanje telesa
 • odpravljanje grobe kože

Ultrazvočna terapija deluje na principu razbijanja celulitnih kepic z vtiranjem anticelulitne kreme. Z ultrazvokom neposredno vplivamo na nakopičen celulit. Ultrazvok poveča mobilnost tekočin, ki zastajajo med tkivi in izboljšuje prepustnost. Razdrobi prisotne odvečne snovi in olajša njihovo odstranitev iz telesa.

Elektrostimulator – kdaj izbrati elektrostimulator?

 • zmanjševanje maščobnega tkiva
 • utrjevanje, oblikovanje telesa

Električnimi tokovi vplivajo na živčevje, ki povzroči krčenje mišic podobno kot pri telesni aktivnosti. Ker mišica za krčenje izrablja tudi maščobo, ta metoda zmanjšuje maščobno tkivo, izboljša tonus kože in lepo definira stimulirane mišice.

Limfna drenaža

Naša najnovejša naprava limfna drenaža združuje funkcijo hujšanja, dekompresije in razstrupljanja.

Funkcije:

 • detoksikacija
 • toniranje mišic
 • zmanjšanje telesne teže
 • fizikalna terapija
 • sprostitev
 • zmanjšanje celulita

Terapija z zrakom in limfatično detoksikacijo je zdravljenje, ki se pogosto uporablja za zmanjšanje tekočine v telesu ter pri kozmetičnih in fizikalnih tretmajih. Z zdravljenjem z zračnim tlakom lahko izboljšate limfno in krvno cirkulacijo, nato pa izločite nezaželene snovi v telesu, s čimer učinkovito izboljšate stanje glede celulita, ojačate hrbtne mišice in obnovite prožnost mišičnih vlaken.

Body wrapping – kdaj izbrati body wrapping?

 • pri celulitu (pomarančna koža)
 • za povečanje tonusa kože
 • pri oslabelem z vodo nakopičenem tkivu
 • za zmanjšanje obsega
 • za prožnost kože po nosečnosti in po ali med shujševalnimi kurami

Je izjemno učinkovita metoda zmanjševanja podkožnih maščobnih blazinic in telesnega obsega. S terapijami tudi izboljšamo celulitno stanje, pojavljanje strij in izgled kože. Rezultati so vidni že po prvi obravnavi. Postopek hkrati odpravlja glavne vzroke nastanka celulita, zmanjšuje njegovo pojavnost ter dolgoročno preprečuje nastanek novega celulita. Z uporabo naravnih učinkovin lahko preoblikujemo telo, koži povrnemo elastičnost in čvrstost ter dosežemo privlačen in negovan videz telesa.

Cimetova terapija

Terapija predstavlja odlično rešitev za boj proti celulitu in za pomoč pri oblikovanju telesa. Pospešuje celično izmenjavo snovi v podkožnem tkivu, aktivira limfni sistem, pospešuje odvajanje vode in toksinov iz podkožnega tkiva ter s termičnim učinkom krepi izgorevanje maščob. Vsebuje kompleks alfa-hidroksi kislin ter izvlečke alg, bršljana in limone. Nepogrešljiva sta še eterično olje cimeta in črni poper, ki izrazito pospešita prekrvavitev kože in s tem povzročita želeno hiperemijo, globinsko nahranitev kože.

Cekropija terapija

Je terapija s cekropijo in grenivko, namenjena intenzivnemu razgrajevanju maščob in izločanju odpadnih produktov iz kože ter podkožnega tkiva. Bogatijo jo eterična olja grenivke, ciprese, geranije in brina ter izvlečki cekropije in bršljana. Tretma izboljšuje elastičnost kože ter z močnim učinkom lipolize pospešuje razgradnjo maščob in vpliva na dolgoročno zmanjšanje telesnega obsega.