Pomlajevanje obraza

Multi polarna Radiofrekvenca

Varna neivazivna terapija, ki naravno regenerira in pomlajuje obraz in telo. Znana tudi kot »nekirurški lifting«.

Zakaj se torej odločiti za radiofrekvenco?

  • odstranjuje gubice in regenerira
  • obnavlja elastičnost kože
  • izboljšuje kožo
  • reši očesne težave ( predel okoli oči)

Radiofrekvenčni poseg je neinvazivna tehnika, pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije segrejemo globlje plasti kože. To segrevanje privede do trenutnega krčenja vezivnih (kolagenskih) vlaken in obenem stimulira določene celice (fibroblaste), da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna. Na ta način v koži posredno obnovimo vezivna (kolagenska) vlakna in jih tudi »pomladimo«. Rezultat takšnega postopka jebolj mladostna, napeta, elastična in gladka koža na obrazu, vratu in podbradku.Rezultat je delno opazen že takoj po postopku, na končne učinke oz. rezultate pa je potrebno počakati nekaj tednov oz. mesecev.

Za boljši rezultat terapijo ponovimo vsaj 5x, lahko pa radiofrekvenco uporabimo tudi kot dodatek pri negi obraza za boljši učinek same nege.

Mezoterapija

Mezoterapija brez iglic je revolucionarna estetska, nekirurška metoda, s katero se visoka koncentracija prečiščenih aktivnih sestavin vnaša v srednji del kože, brez uporabe igel. S tem dosežemo obnovo kolagena in elastičnih vlaken. Namenjena je vsem, ki želijo zmanjšati gube, posvetliti polt, učvrstiti tonus kože obraza in telesa.

Mezoterapijo brez igel izvajamo s pomočjo sodobnega aparata, s katerim brez bolečin ali vidnih posledic vnašamo aktivne snovi v kožo.

Komu je mezoterapija namenjena?
Mezoterapija brez iglic je namenjena vsem, ki želijo kožo osvežiti in jo nahraniti, izboljšamo lahko tudi tonus kože ter odstranimo začetne pigmentacije na koži, kožo tudi nekoliko posvetlimo. Izbiramo lahko med več programi, ki jih med seboj lahko kombiniramo. Tako lahko nahranimo kožo in naredimo lifting obraza, popolnimo gube in osvežimo ten na obrazu. Izsušeni, poškodovani ali postarani koži vrnemo svež in mladostni sijaj.

Koliko tretmajev je potrebnih za dober učinek?
Rezultati so vidni že po prvem tretmaju, koža postane bolj napeta in sijoča. Število tretmajev določimo individualno, glede na stanje vaše kože. Za trajne rezultate in izboljšanje videza kože, je potrebnih 5 zaporednih ponovitev na 10 do 14 dni. Če želimo kožo na obrazu samo osvežiti, da postane bolj sijoča in nahranjena npr. pred kakšnim pomembnim dogodkom, je dovolj že en obisk.

Takoj po postopku se lahko vrnete k vsakdanjim opravilom. Koža je nahranjena, napeta in sijoča.

Svetlobna terapija

Svetlobna terapija izboljša celični metabolizem, pospešuje celjenje in obnavljanje poškodovanih celic kože ter spodbuja proizvodnjo kolagena, ki je temelj zdrave in gladke kože.

Kakšen je namen svetlobne terapije?
-Zdravljenje blagih do zmernih aken.
-Pomlajevanje kože – glajenje kože in drobnih linij ter gub.
-Celjenje ran po posegih, tudi estetskih za hitrejše okrevanje.
-Obnova in stimulacija po negi obraza.

Led svetlobno terapijo uporabljamo, kot samostojni tretma ali pa jo lahko vključimo, kot dodatek pri negi obraza.